Reiki Mercar Tartu Keskus

02. aprillil kell 12.00, lisaks kuu aega hiljem toimuva 3 - 4 tunnisel praktikapäevaga - täpne kuupäev kokkuleppel!
Reiki I astme häälestust võib vaadelda ka, kui pühitsust – initsiatsiooni, mille käigus aktiveeritakse inimese südametasand ja käed vastu võtma ja edastama Universaalset Eluenergiat otse Algallikast ehk siis avatakse Reiki kanal! Õpitakse Reiki baasteadmisi ja nendega töötamist, Reiki põhireegleid, tegema Reikit endale ja teistele, iseenda - , teiste - , asjade - ja ruumide puhastamise, korrastamise, laadimise harjutusi, bioenergeetika tajumise, akumuleerimise ja kultiveerimise meetodeid!
Kursust viib läbi Reiki Meister Marge Karu
Esimese astme kursus toimub kahel päeval, kokku 12 tundi!
Esimesel päeval 02. aprillil õpitakse ja tutvutakse Reiki võimalustega, teostatakse häälestused Reikisse, teisel päeval, kuu aja möödudes toimub Reiki praktiline õppepäev!
Esimesel õppepäeval võetaks läbi Reiki ajalugu, Universumi ülesehitus, Reiki mehhanism, mõju ja toime, Reikisüsteemi mõiste ja tähtsus, kui maa-, taeva- ja südame- ki ühtsuse looja ning arendajana, meie energiakehade puhastamine, traditsioonilise ja mittetraditsiooniliste liinide erinevused ja omapärad, energiate tunnetamise ja kogumise harjutused, Reiki seansi läbiviimise käik ja praktika, käte traditsioonilised asendid nii iseendale, kui teisele inimesele, Reiki edastamine kaugusest, töö loomadega ja taimedega, vee-, asjade- ning situatsioonidega, Reiki kasutamine enesetervendamiseks, Reiki viis põhireeglit, häälestused, meditatsioon, kollektiivse tervenduse saatmine kõigile ja kõigele.
Teise õppepäevani on võimalus harjutada Reiki tegemist iseendale ning seejärel praktilisel õppepäeval selle edastamist ka teistele ja lisaks muid Reikiga tervendamise meetodeid ning bioenergeetilisi harjutusi.
Usui omal ajal enne Reiki pühitsuse ja Reiki kohta teadmiste saamist mediteeris Kuramaa mäel 21 päeva. Tänapäeval on soovitus peale pühitsust tegeleda inimesel samuti 21 päeva jooksul iseendaga, et uue sageduse energiad harjuksid inimesega ja inimene tasakaalustuks Reiki energiate sagedusele ning tekiks mõistmine Reiki seansil ajal toimuvast ja puhta kanaliks olemisest!
Reiki I astme kursusel saab õpilane Reiki tunnistuse ehk certificate, materjalid kaustas, lisamaterjale, meditatsioonid kuulamiseks plaadil, oskused Reiki seansiks ja tervendamise meetodid, teadmised bioenergeetiliste võtete teostamiseks.
Mida teeb reiki? Käte puudutuste abil antakse edasi Universaalset Elujõu energiat, mis ravib ja korrastab kogu organismi. Taandub valu, paranevad haigused, taastub organite ja süsteemide töö, hajuvad depressioon, liigne ärrituvus ja hirmud, kaob pessimism, mõtted muutuvad positiivseks, paraneb mälu, taiplikkus, hinge poeb rahu ja harmoonia, käitumine muutub tasakaalukaks.
Reiki vahendajaks ja saajaks võib olla igaüks, sõltumata vanusest, soost või ususlistest tõekspidamistest. See on lihtsaim viis ennast ja teisi aidata, sest Reiki energia on alati olemas igal pool meie ümber ja alati saadaval. Reiki on kingitus kõigile sellest osasaajatele, ka Reiki seansi läbiviijale.
Soovitused:
- Riietu mugavalt
- Soovi korral isiklikud jalanõud ( kohapeal sussid olemas)
- Konsulteeri toidueelistuste asjus kursuse päevaks
- Registreeru varakult, sest kohtade arv on piiratud!
Kursuse tasu on 115 EUR – sisaldab Reiki raamatut „ Reiki – puudutuste võlu" , autor Olga Potjomkina
Soodustus õpilastele ja pensionäridele 10 EUR kursuse kogu maksumusest!
Palun registreeru hiljemalt 01.aprilliks!
Kordajatele: varasematelt kursuseid Marge Karu juures läbinuile 1/3 kursuse maksumusest, teise Reiki õpetaja juures õppinule ½ kursuse maksumusest !
Kordajatel palun anda sellest märku registreerumisel ja kaasa palun võtta teise õpetaja poolt väljastatud tunnistus!
Kursus toimub Tartus, Rüütli 19 – 2 , Reiki Mercar Tartu keskuses
Reiki Meister Marge Karu, www.reikitartu.ee, reikitartu@gmail.com, tel 5040402, ww.facebook.com/reikitartu