Anna Sophia
Main Image

Anna Sophia kireks on aidata inimestel näha enda väärtust, saada vabaks olemaks nemad ise ja õppida ennast aktsepteerima ning armastama igas olekus.

Anna teadlikkuse teekond sai alguse 2009. aasta alguses. Sel hetkel oli tal depressioon, ta oli tugevalt ülekaalus, emotsionaalselt ebastabiilne, väga õnnetu ja rahulolematu enda ning kogu ümbritseva maailmaga. Tänaseks päevaks on Annast saanud ta enda parim sõber, ta on üles leidnud kodu enda sees ja ta on võimeline olema kohalolev igas tundes, mõttes emotsioonis ning reaktsioonis. Tema vaimne ja füüsiline tervis on täielikult muutunud ning paraneb veelgi iga päevaga.

Enda ja maailma paremaks mõistmiseks on Anna lisaks endasse süüvimisele põhjalikult tutvunud teadusliku psühholoogia ja erinevate teadlikkuse õpetustega. Anna sooviks on jagada kõiki neid viimase 8 aasta jooksul õpitud ja omandatud teadmisi, mis on andnud talle võrreldes varasemase eluga suure vabaduse.

Empaadi ja ülitundliku inimesena abistavad Annat tema töös ka kanaldamine ning võime tajuda teiste emotsioone ja energiaid.

Konsultatsioonile registreerimiseks kirjuta annastarsophia@gmail.com