Kaidi Karilaid
Main Image

KAIDI KARILAID

Access Consciousness Bars™ Access kehaprotsesside® vahendaja.
Access Consciousness sertifitseeritud vahendaja- s.o teadlkkuse vahendaja

Viimased 18 aastat on Kaidi aktiivselt uurinud ja kasutanud kõiki alternatiivseid enesearengu ja tervendamise meetodeid, praktiseerinud kõige veidravamana tundunud tehnikaid, et luua muutust nii isiklikus elus, äris, kui kogu maailmas.

2012. aastal lõpetas ta Holistilise Teraapia Instituudi Holitstilise terapeudi eriala. Sama aasta varakevadel alustas Access consciousness™ õpingute, kursuste ja praktikumiga.

"Kõige veidravam on accessi juures see, et need tehnikad on nii lihtsad, et see tundub suisa naljakas"- See on veider, hullumeelne, kuid töötab. 

Kaidi on osalenud 2012 aastal Malmös ja 2013 a. Stockholmis Accessi kaaslooja Dr. Dain Heer kursusel „Being You changing the world". On organiseerinud ja osalenud mitmeid kordi Tallinnas Access Foundation ja level 1 kursustel koos Sertifitseeritud AC vahendaja My Södergreniga. 2012 a. osales Kopenhagenis Access level 2 ja 3 kursusel koos Accessi looja Cary Douglasega, sama aasta sügisel Dr Dain Heer´i kursusel „Energetic syntesis of Being" Kopenhagenis .2013 kevadel läbis Access Bodyprocess koolituse Ameerika juhendaja Glenna Rice´iga.

Viimastel aastatel on läbinud paljusid rahvusvahelisi klasse ja õpinguid loomaks enamat teadlkkust iseenda maailmas.

Kaidi Karilaid vahendab Eestis Access Consciousness™ kursuseid ja viib läbi Accessi™ erasessioone nii eraisikutele kui ettevõtetele, äridele .

Kogu elu tuleb minuni kerguse rõõmu ja hiilgusega !- Nii kõlab Access Consciousness mantra 

 

Posts
Created Type
Title
2013 Sep 11 Location Barclay Hotell