Helen Star Cave
Main Image
https://starcave.wixsite.com/vapradelusobrad

1250 e.m.a indiaanlaste ravijad ja šamaanid rajasid kooli Kesk-Ameerikas, mille nimeks oli "Rattle Snake" kool, hiljem tuntud hõimudevahelise 'Twisted Hair' Nõukogu Vanemate nime all. Need Vanemad koguvad, kaitsevad ja hoiavad iidseid pühasid teadmisi, mis on tõestatud alkeemiliselt korrektsed olevat, ligipääsvana kõikidele tulevastele põlvkondadele, nii et kõik inimesed, kes soovivad, saaksid õppida ja kasvada. Kunagi olid üle Ameerika püramiidides shamaanide koolid. Noored ravitsejad reisisid, elades igas püramiidis kolm aastat. Kuigi neid õpetusi hoiti tükk aega saladuses, avati need lõpuks kõikidele inimestele, kuna Vanemad nägid, et meil on neid praegusel ajal planeedil vaja.

1975. aastast on neid õpetusi jagatud kõikide inimestega olenemata rassist 'Sweet Medicine SunDance Path' nime all.

"Vaprad Elusõbrad" koolituse programm loodi Eestis kõigile 28. aprillil 2012, kellel on huvi shamaani õpetuste vastu, et neid rakendada igapäevases elus enese arendamiseks ja kasvamiseks läbi tseremoonilise alkeemia. Tseremooniad aitavad meil teritada eneseteadlikkust ja näha oma mustreid selgemalt ning leida eneseravi, uut suunda ja rohkem tasakaalukust ja küpsust laiemas kontekstis.

Kõik inimesed koosnevad paljudest keerulistest mustritest ja kontekstidest. Selle avastamine on põnev ja ergutav teekond suurema vastutuse poole ning pakub seiklust kasvada ja küpseda ja lõputut allikat väljakutseteks ja rõõmuks! Me saame inspiratsiooni ja suunamist rikkalikust iidsest ja naturaalsest elutarkusest "Twisted Hair" Vanemate Nõukogu poolt, kelle raviteadused aitavad meil näha elust suuremat pilti ja paremini mõista meie enese maatriksit.
Me saame rohkem teadmisi inimeste loomuliku käitumise kohta ning saame seletusi kõikide nende põhjustest ja tagajärgedest. Me õpime uuest vaatenurgast lähtudes uusi valikuid, kuidas üksteisega jagada oma elu ja olemist. Me saame efektiivseid võtteid, mis toetavad meid ja aitavad meil arendada täielikkuseni enda juba loomupäraseid andeid, oskusi ja võimeid. Sedasi me saame elada oma elu rohkem nagu vastutusvõtvad inimesed, kellel on individuaalne autonoomne vabadus, s.t. nagu tõeliselt täiskasvanud inimesed.

Posts
Created Type
Title
2015 Jun 11 Article Artikkel: Elu Isu tseremoonia
2015 Jan 18 Article Artikkel: Teadlik kohalolek
2014 Jan 17 Article Shamaanitrumm
2014 Jan 17 Article 2014 sõnum
2014 Jan 17 Article Indiaanlaste Jutusau
2013 Sep 16 Location Haavakannu tall
2013 Sep 06 Location Tabasalu Spordikompleks
2013 Apr 11 Location Vaprad Elusõbrad ~ shamaanikoolitused ja tseremooniad