Katrin Aedma
Main Image

Koolitus ja konsultatsioonifirma KA Konsultatsioonid pakub laias valikus koolitusi ja koolitusreise nii Eestis kui välismaal. 

Koolitused on reeglina positiivsed, motiveerivad, toetavad ja interaktiivsed. Kui otsid midagi erilist ja mittetradistioonilist, siis võta julgelt ühendust! Kõik koostööpakkumised on meie jaoks põnevad. Alati leiame koostöös parimad ja meeldejäävaid emotsioone tekitavad lahendused!

Katrin Aedma onüle 20ne aastase juhtimiskogemusega, ärijuhi ja ökonomisti haridusega, rahvusvahelise koolitaja ja koolituste disainija tiitliga koolitaja, kes üle 20ne aasta koolitanud kõrgkoolides ja firmades nii siin kui sealpool piiri.

Katrin Aedma on elanud nii Hispaanias, Norras kui Indias ning omab rikkalikku teadmiste pagasit ja laialdast silmaringi. Katrin kirjutab artiklied huvitavate inimeste elulugudest ja õpetlikke raamatuid, esineb konverentsidel ja korraldab reisikoolitusi. Katrin juhendab mõttejõu kasutamise, visualiseerimise ja elupuu joonis-tamise töötubasid. Katrin usub, et soovimisest ja uskumisest ainult ei piisa. Et saavutada tulemusi tuleb arukalt planeerida ja sihikindlalt tegutseda. Just seda Katrin oma konsultatsioonidel ja koolitustel õpetab. Talle meeldibtöötada inimestega, kes soovivad tuua oma ellu püsivaid positiivseid muutusi, võtta vastutust ja teha tööd. Koos Katriniga on võimalik saavutada tulemusi igas elu valdkonnas!

Vicky (Inderjit Parwana) on Indias sündinud ja kasvanud, viimased ligi 30. aastat Euroopas elanud tervendaja ja teejuht. Vicky erakordne valge aura annab talle tugeva empaatiavõime, otsekanali infoväljaga ja tervendava puudutuse. Vicky on loonud india peamassaažil champil põhineva india pea- ja näomassaaži ICM, mille tervendavat mõju on saanud meistri käe all kogeda tuhanded ja õppida sajad huvilised.

Vicky hobiks on üle 30 aasta astroloogiliste kaartide analüüs ja käegeograafia (käejoonte lugemine).

Posts
Created Type
Title
2017 Sep 07 Location Kauplius Aura Allure
2013 Feb 26 Location Eesti Loodusmuuseum