Vilmar Schiff
Main Image

Alustasin eneseotsinguid umbes 5 aastat tagasi Kundalini joogaga. Mõne aasta jooksul sai proovitud erinevaid praktikaid ja tutvutud erinevate põnevate õpetustega, kuni ühel päeval avastasin ennast gongimeistri kursuselt. Gong tundus nii müstiliselt võimas, et sel hetkel ma ei suutnud ette kujutada, kuidas minust võiks saada gongimängija. Aga tõmme oli tugev. Ja möödus veel paar aastat, enne kui helid mind nii sügavalt puudutasid, et ma endale kristallhelikausside komplekti tõin ning neid endale ja tuttavatele mängima hakkasin. Ja nii helisid tehes oli Universumi toetus nii tugev, et varsti alustasin ma grupimeditatsioonidega. Nüüd olen ma kaks aastat kasvanud koos helidega ja tean täpselt, et nende müstiliste kausi- ja gongihelide toomiseks inimesteni olen ma siia selles elus kehastunud. See on asi, mis lihtsalt teeb mind õnnelikuks.

Helisid on tervendamiseks kasutatud tuhandeid aastatid. Tiibetist 5000 aastat vanadest templivaremetest on leitud helikausse. Vanas Egiptuses ja ka Atlantises olid preestrid, kes oskasid inimesi tervendada oma häälega. Ülemhelid on nii müstilised, et seda on raske kirjeldada. Paljud inimesed tunnevad helimeditatsiooni ajal energiaid kehas liikumas, surinaid, sooja- ja külma laineid. Mõned inimesed jäävad kohe esimeste helidega magama ja tõusevad pärast väga puhanuna. Mõned käivad rändamas, näevad pilte eelmistest eludest või näevad kinnisilmi värve ja valgust. Mõned inimesed, kes on aastatid kannatanud selja- või liigestevalusid, on helide abil terveks saanud. Gongihelid on väga tugevad puhastajad energeetilisel ja emotsionaalsel tasandil. Näiteks aitavad nad vabastada hirme. Laiemalt on teada seda, et ülemhelid aitavad lõdvestuda ja alateadvusega kontakti saada. Ja minule isiklikult meeldib mõte, et ülemhelid on sillaks füüsilise maailma ja mittefüüsilise maailma vahel.

Heliteraapia
Heliteraapia on lõdvestav ja lõõgastav. Puhastab energiakeha ja aitab välja astuda vanadest mõttemustritest. Helivibratsioonide massaaž jõuab iga keha rakuni ja aitab puhastada ning avada energiakanaleid. Tänu sellele me tunneme ennast energilisematena ja toimub ka väga efektiivne tervenemine, sest energia vaba vool juba iseenesest tervendab meie füüsilist keha.

Mina teen heliteraapiat Tiibeti- ja kristallhelikaussidega ning gongidega. Tiibeti helikausid ja gong on juba tuhandeid aastaid olnud kasutusel tervendamiseks ja sügavate meditatsioonide toetamiseks. 

Oled teretulnud kogema helide müstilist väge!

Posts
Created Type
Title
2018 Apr 02 Location Janne Ristimetsa Tantsustuudio
2016 Nov 19 Location Pesa
2016 Nov 19 Location Lasteaed Terake Sakus