22.06.2015
Ley liinid - Lille Lindmäe
Video

Alati on teatud maapinnal asuvatest Maa Draakoni Soonte või Veenide olemasolust. Need on energeetilised jõujooned, kus voolab Maa elu toetav jõud. Jõujoontel ehk liinidel on ajaloo jooksul olnud mitmeid nimetusi, praegu kasutusel olev sõna „ley" on pärit druiididelt. 1921. aastal taasavastas need liinid Alfred Watkins, Briti amatöörarheoloog, antikvaar ja ärimees ja andis neile nimetuse „Vana Rööpmestik".
Ley liinid ületavad mägesid, asetsedes maa ja mere pinnal, kulgedes sirgjoones ümber Maakera. Laius on liinidel erinev: kohati kitsas, kohati laienedes. Suured liinid jagunevad väiksemateks liinideks, et kogu elu teadvus saaks vaimse energiaga toetatud. Samamoodi kui inimese kehas veresoonedki jagunevad juusveresoonteni välja.
Aegade jooksul on suurtele ley liinidele teadlikult ehitatud suurlinnu, pühakodasid, liinidel energiate võimendamiseks püramiide, püstitatud seisvaid kive jne.

Loe pikemalt:
https://drive.google.com/drive/folders/0B53J9WefX_10fkJ4eWJMSlhZOWM0RE54eUlxNlhFdDBaVm8zejRyRHIzcC1saUtyTXJDZVE?ltmpl=drive

vaata saadet:
http://www.youtube.com/watch?v=TPc5ot91fKE

Sarnastel teemadel