30.07.2015
Uus Dr. Youngi pH toitumise pakett
Artikkel

Uus pH toitumise pakett milles on 3 toodet:

  1. pH Miracle Greens (roheline pulber). Unikaalne segu rohkem kui 40-st tervislikust taimest – köögiviljad, lehed, varred, idud. Sisaldab rohkem kui 125-e erinevat orgaanilist vitamiini , mineraalainet , aminohapet ja flavonoidi.
  2. PuripHy aluselised tilgad. PuripHy on kombinatsioon vedelast naatriumvesinikkarbonaadist, kaaliumkarbonaadist ja kaaliumhüdroksiidist, et muuta vedelikud aluseliseks. Mõlemad on valmistatud Dr Youngi retsepti alusel!
  3. Šeiker on ideaalne joogisegamisnõu, et juua endatehtud tervislikke jooke. Maht: 700ml

Mikrobioloog Robert O. Youngi sõnul sõltuvad hea enesetunne, tervis ja normaalne kehakaal vere ja kudede happelisuse-aluselisuse tasakaalust. Ideaalis on vere pH 7,365 ehk aluseline või nõrgalt leeliseline.

Suur osa toidust, mida oleme harjunud sööma, põhjustab organismis happelise keskkonna. Tagajärjeks on mikrovormide, toksiinide, pärmseente vohamine ja lima kogunemine soolestiku seintele, mis takistab vajalike toitainete transportimist rakkudesse ja kahjustab kudesid. Kui rakud toitu ei saa, siis nad surevad. Samamoodi loob keha enesekaitseks rasvarakke, et organeid kaitsta ja happeid eemale juhtida.

Seega, kõige aluseks on aluseline keskkond organismis, siis suudab ta taltsutada mikrovorme ja eemaldada mükotoksiinid. Seda silmas pidades tuleks keskenduda toiduainetele, mis muudavad organismi aluselisemaks, ja vältima happelisi.

Soolestik on immuunsuse ja ainevahetuse seisukohast kõige olulisem. Vere pH tasakaalutus võib põhjustada peavalu, väsimust, allergiaid, nahalööbeid, külmetushaigusi ja pikema aja jooksul ägedaid ja korduvaid tõbesid. Youngi uuringud tuginevad vereproovide uurimisele. 

Paketis on 3 toodet:

1. pH Miracle Greens (roheline pulber) – 110g
Unikaalne segu rohkem kui 40-st tervislikust taimest – köögiviljad, lehed, varred, idud. Sisaldab rohkem kui 125-e erinevat orgaanilist vitamiini , mineraalainet , aminohapet ja flavonoidi. Lisaks suurele vitamiinide ja mineraalainete sisaldusele on nad väga rikkad ka klorofülli poolest! Ei sisalda vetikad, seeni ja probiootilisi baktereid.
Koostis: Beeta-karoteen, durum nisu rohelised võrsed, tomat, sidrunhein, nisuoras, võilille lehed, teelehe lehed, mustika lehed, jõhvika lehed, altee varred, hõbepaju koor, angervaks, kaera võrsed, lehtkapsas, muskushibisk, seller, brokoli idud, lutserni lehed, lutserni idud, piparmündi lehed, salvei lehed, rosmariini lehed, odra võrsed, lillkapsa idud, osi, redise idud, muraka lehed, vaarika lehed, papaia lehed, orashein, punase jalaka koor, päevalille idud, kibuvitsa marjad, soja idud, spinat, kapsas, peterselli lehed, ürt-allikkerss, mündi lehed, peedi mahl, porgandi mahl, lamav talihali (lehed), tüümiani lehed.
Soovitatav päevane kogus: 2-4 korda päevas 1 mõõdikutäis (2 g ) pulbrit segage 1 liitri vee või mõne muu joogiga. Ärge ületage päevast soovitatud kogust.

2. PuripHy aluselised tilgad – 30ml
PuripHy on kombinatsioon vedelast naatriumvesinikkarbonaadist, kaaliumkarbonaadist ja kaaliumhüdroksiidist, et muuta vedelikud aluseliseks. Vedelik sisaldab neid sooli kontsentreeritud olekus ja see on põhjus, miks juba mõni tilk on piisav kogus, et muuta vedelikud aluseliseks.
Pipetiga pudelit on väga lihtne kasutada, lisage 4-5 tilka ca 700ml kohta. Ärge kasutage PuripHy tilku eraldi, alati kasutage koos veega. Võib tilgutada ka kuni 5 tilka puhtasse vette ja juua seda 3-4 korda päeva jooksul.

3. Šeiker – 700ml
Šeiker on ideaalne joogisegamisnõu, et juua endatehtud tervislikke jooke. Täitke šeiker veega, lisage üks mõõtlusikas pH Miracle Greens pulbrit, siis lisage 4 tilka PuripHy aluselisi tilku ning segage hästi. Ongi valmis teie tervislik aluseline jook!

PH toitumise pakett on müügil soodushinnaga 40EUR (tavahind 48,6EUR)

Ostke pH toitumise pakett siit

Sarnastel teemadel