21.04.2016
Millest kõneleb aura?
Artikkel

AuraMe kipume arvama, et kõik olemasolev on silmale nähtav ning et meie kehad piirnevad nahaga. Tegelikult koosneme aga palju enamast. Meid kõiki ümbritseb energeetiline kilp – aura. Seega on inimaura energeetiline nähtus. Aura ei saa eksisteerida ilma kehata ja keha ilma aurata. Aura sisaldab üksikasjalikku plaani kõigest, mida on vaja, et saaksime elada tervikliku ja terve inimesena. Ta on justkui meie energeetiline teisik. Aura on meie eksistentsile energia andja ning alalhoidja. Kõigil ja kõigel on aura. See on kolmemõõtmeline energiaväli, mis ümbritseb iga elus ja elutut objekti.

Aura talletab endas energiat ning tema uurimine annab olulist infot meie mõtete ja tunnete kohta. Näiteks kipuvad korduvad mõtted aurasse takerduma ning kui tegemist on negatiivsete mõtetega, tekivad lõpuks kuhjunud energia piirkonnad, mis lõpuks hakkavad avaldama ka füüsilist mõju. See tähendab, et haigused saavad alguse aurast ja kanduvad lõpuks füüsilisse kehasse. Seetõttu on ääretult oluline olla teadlik oma tõelistest mõtetest, tunnetest ja motivatsioonidest, sest me kanname neid kogu aeg endaga kaasas ja nad mõjutavad meie seesmist minapilti ja kiirgavad sealt piisavalt hulgal ka meid ümbritsevasse keskkonda ehk siis mõjutavad ka teisi, kellega kokku puutume. On tõde, et kõik see, mis on meie sees, on ka meie ümber. Kui kanname endas suurt hulka positiivset energiat, siis kiirgame seda ka väljapoole ning kõik ümbritsev on rõõmuküllas ja rahuldustpakkuv. Kui oleme seesmiselt tasakaalutud, hirmunud, vihased või nördinud, on seda ka meid ümbritsev.

AuraInimese aura on munakujuline, see ulatub peast ülespoole ja jalgadest allapoole, kõhust ettepoole ja seljast tahapoole, seega kattes ja kaitsetes kogu keha. Mõne inimese aura on suhteliselt väike, tema füüsilisest kehast mitte just väga kaugele ulatuv, teisel aga jälle suur ja igas suunas kiirgav. Tavaliselt ulatub aura umbes meetri jagu inimkehast ülespoole, ette ja taha ning veidi vähem allapoole. Väikest ja nõrka aurat peetakse tihti haige inimese omaks, kuid see ei ole alati ainus põhjus. Meil kõigil on võime aurat kokku tõmmata ja avardada, isegi kui me sellest teadlikud ei ole. Näiteks inimene, kes satub ohtlikku olukorda või puutub kokku kellegagi, kes talle ei meeldi, tõmbab vaistlikult oma aura kokku. Tegelemine aga asjadega, mis meile rõõmu ja rahuldust pakuvad, elavdab ja avardab meie aurat ja paneb selle särama ning kiirgama.

Aura koosneb mitmest eri värvi valgusest, mis on pidevas liikumises. Aura on kõige tihedam keha lähedal ja järjest kaugemale ulatudes muutub aina hõredamaks. Aura vaatamine on nagu taevas oleva vikerkaare jälgimine, selles on palju värve, aeg-ajalt on nad kirkamad, siis aga udusemad ja sulanduvad pehmelt teineteisesse.

Aura muutub, peegeldades meie tervislikku seisundit, meeleolu ja mõtteid. Arvatakse, et imikute aura on alles väljakujunemata õrn hallikas ja hägune. Väikelapse aura hakkab muutuma juba kindlapiirilisemaks ja värvilisemaks. Ja nagu väikelapsed isegi, ei püsi ka nende aura kuigi kaua püsivana ja ühesugusena. Puberteedieas hakkab aura kiiresti arenema. Kord paistab ta vaoshoitud, rahulik, siis aga pulbitsev ning kirgas. Täiskasvanu aura on üldjuhul rahulikum ning püsivam. Selles ei toimu nii kiireid muutusi kui noorukite aurades.

Aura koosneb seitsmest kihist, mille iga kiht läbib temast allpool olevaid kihte, moodustades ühtse kogu keha ümbritseva terviku. Kehale kõige lähemal olev kiht on eeterlik keha, mis peegeldab kõige enam füüsilise keha olekut, sellele järgneb emotsionaalne keha, mis, nagu nimigi ütleb, peegeldab meie tundmusi ja emotsioone. Kolmandaks aurakihiks on vaimne keha, mis on seotud meie mõttetegevusega. Astraalne kiht neljanda kihina on seotud armastuse ja suhetega. Neile järgnevad aura välimised kolm kihti: eeterlik mudel, taevalik keha ja kroonmudel. Aurade uurijate seas on aurakihtide täpse terminoloogia vallas lahkarvamusi, kuid polegi vast nii oluline, millist nime iga kiht kannab, tähtsam on hoopis mõista, kuidas nad töötavad ja meid mõjutavad.

Aura on kui isikupärastatud kroonika, mis sisaldab endas nii meie minevikku, olevikku, kui ka tulevikku. Seega, mida rohkem oma aurast teadlikuks saame, seda kindlamalt suudame endas peituvatele ressurssidele juurdepääsu luua ning neid tundma õppida. Mida rohkem oma tõelist olemust tunnetame, seda tugevamaks seespidiselt kasvame, mis omakorda kiirgab ka väljapoole, tuues kaasa teadliku vaimse eneseteostuse. On oluline mõista, et meid ei juhi niivõrd meie keskkond, vaid pigem me ise omame väge luua oma tulevikku. Me võime läbikukkumiste asemel valida õnnestumise, kärbumise asemel kasvu ning meeleheite asemel õnnelikkuse. Valikuvõimega varustatult saame oma elu ise suunata ja oma kõrgemate eesmärkide poole püüelda.

Aura värvusest
Värvus on inimaura kõige otsustavama tähtsusega omadus. Auras nähtav värvus on bioenergia nähtav ilming, kus iga värvivariatsioon osutab teatud energeetilisele funktsioonile.

Kuigi inimese auras on esindatud suuremal või vähemal määral rohkem kui üks värvitoon oma erinevate varjunditega, on võimalik siiski eristada ühte-kahte domineerivat värvust, mida nimetatakse aura põhivärvuseks. Kuigi aura võib värvi muuta vastavalt inimese tujudele ning füüsilisele ja emotsionaalsele seisundile, püsib aura keskosas olev põhivärvus suhteliselt stabiilsena, muutudes sama aeglaselt, kui seda inimese isiksuski ajaga teeb.

Aura põhivärvuste lühiülevaade:

Tumepunane: Realistlik, motiveeritud, aktiivne, tugeva tahtejõuga, vastupidavusele orienteeritud.

Punane: Aktiivne, võimukas, energiline, elujõuline, konkurentsivõimeline, seksuaalne, seotud füüsilise kehaga.

Punakasoranž: Usalduslik, loominguline.

Oranž: Loominguline, produktiivne, seiklushimuline, uudishimulik, emotsioonidega seotud.

Kollakasoranž: Analüütiline mõtleja, loominguline, intelligentne, teaduslik, üksikasjadele orienteeritud, perfektsionist.

Kollane: Loominguline, intelligentne, mänguline, kergemeelne, muretu, seotud eluenergiaga.

Kollakasroheline: Kommunikatiivne, loominguline.

Roheline: Õpetaja, sotsiaalne, edasiandja, inimesi, loomi ja loodust armastav.

Sügavroheline: Kiirestimõtlev, eesmärgile orienteeritud, sotsiaalne, materiaalne, kommunikatiivne, hea organisaator.

Rohekassinine: Tervendaja, terapeut, sensitiivne, rahulik, kaastundlik.

Sinine: Hoolitsev, sensitiivne, armastav, abivalmis, intuitiivne, abivalmis.

Indigo: Intuitiivne, sensitiivne, lojaalne, tundlik, seotud „kolmanda silmaga", visuaalne.

Violetne: Intuitiivne, kunstiandega, maagiline, futuristlik, idealistlik, seotud kroontšakraga.

Lavendel: Kujutlusvõime, ebareaalne, unistaja, lenduv.

Valge: Hingeline, üleloomulik, kõrgeimad dimensioonid, eeterlikud ja mittefüüsilised omadused.

NB: Kui soovid teada, millest kõneleb Sinu aura, registreeri vastuvõtule:
www.auraview.eu

Annika Vali

 

Sarnastel teemadel