09.06.2016
Loova elu teejuht
Väljaanne » Raamat
Tunnuspilt
  • Jaana Ojakäär

"Loova elu teejuht" on inspiratsiooniraamat enesejõustamiseks, oma loovuse avastamiseks ning treenimiseks ja ilusa elu loomiseks.

Raamatust leiad üle 100 harjutuse, mis aitavad Sul jõuda lähemale iseendale, toetada oma tervist, avastada uusi vaatenurki ja loovaid ideid ning kujundada oma elu teadlikult ja rõõmsalt. Harjutused võimaldavad Sul kuulata oma südamehäält, saada teadlikumaks on soovidest ning oma tõelisest olemusest.

Oma tervise jõustamiseks leiad raamatust shindo venitusharjutused, hingamisharjutusi ning teisi idamaadest inspireeritud praktikaid. Loovust jõustavad loovmõtlemistehnikad, loovkirjutamise ülesanded ning lõõgastavad ja stressi maandavad kunstiharjutused. See raamat on hingele justkui meelipaitav šokolaad, kinkides Sulle aega iseenda jaoks, võimalusi tegeleda loominguga ning nippe oma südamesoovide kuulamiseks. Tõde on, et me kõik oleme loovad. Palun väärtusta oma loovust, rakenda oma imelisi andeid ja värvi oma elu mahlakaks ning külluslikuks.

Leiad raamatu nii Rahva raamatu kui Apollo poest.

Raamatu autor Jaana Ojakäär:

"Loovus on minu elu keskne väärtus, mille uurimise ja jagamisega olen erinevates vormides tegelenud terve oma elu. 2010. aastal asutasin inimeste loova enesekindluse jõustamiseks firma nimega Loovuskohvik. Peale seda olen läbi kirjatükkide ning loovustreeninguid, kunstitubasid ja shindo treeninguid läbi viies jaganud huvilistele loovust ja tervist jõustavaid nippe. Nüüd olen pannud kogetud praktikate ja tarkuseterade koorekihi raamatukaante vahele, et igaüks saaks kodus põneva ja väeka loovustrenni läbi teha. Soovin Sulle selle raamatus seltsis tõeliselt põnevat loovusrännakut!"

Lisainfo: jaana@loovuskohvik.ee / 569 569 21 

Loe raamatu kohta lisa: http://www.loovuskohvik.ee/raamat-loova-elu-teejuht/

Raamatu andmed:

Autor: Jaana Ojakäär
Lehekülgi: 240
Kujundaja: Külli Tõnisson
Toimetaja : Kaie Nõlvak
ISBN: 9789949572663

Sarnastel teemadel