14.10.2016
Ritriidi-keskus 'Hidden Paradise' Lõuna-Hispaanias
Koht
Hidden Paradise
18400 Órgiva Granada
Hispaania

Ritriidikeskus 'Hidden Paradise' asub Lõuna-Hispaanias Sierra Nevada mäestiku jalamil, piirkonnas nimega Alpujarra. Lähimast linnakesest Órgiva'st on sinna 20 minutit autosõitu ülesmäkke, 1000 meetri kõrgusele Vahemere pinnast. Avaneb suurepärane vaade Vahemere rannikule, selge ilmaga paistab kätte isegi Maroko ja ümbritsevatele mägedele.
Hidden Paradise on paari aastaga kujunenud tõeliselt hinnatud ritriidikeskuseks, mida külastavad inimesed igast maailma nurgast. Varjatud Paradiis on oma nime vääriline.

Üksikasjaliku info leiad siit:
http://hiddenparadise.org

 

Sõidukiga
Lähimast linnast Órgiva'st on Hidden Paradise'i 20 minutit sinka-vinka üles mäkke Cañar'i mägiküla suunas. Kuidas tulla Órgiva'sse: Autoga: Madridist sõita Granadasse, edasi mööda A44, välju kiirteelt Alpujarra peale ja järgi Órgiva silte. Màlagast ja Almerìast sõita Motril'i suunal, suunduda A44, välju kiirteelt Alpujarra/Órgiva peale ja järgi Órgiva silte. Sõiduaeg Granadast on ca. 1 tund ja Mâlagast ca. 2 tundi. Ühistranspordiga: Lähimad lennujaamad on Granada, Màlaga and Almerìa. Lähim rongijaam on Granada's. Órgiva'st Granada'sse käib regulaarne bussiliiklus hommikust õhtuni. Malagast tuleb buss vaid kord päevas pealelõunal. Almerìa'st tuleb sõita Motril'i ja sealt Órgiva'sse. Ka Madridist võib tulla bussiga Granadasse. Sõitkestab ca.5 tundi pooletunnise vahepeatusega jalasirutuseks ja einestamiseks. Bussiajad ja piletite broneerimine: www.alsa.es Rendiauto: Auto rentimiseks: www.doyouspain.com
Ava kaart suurelt