Solfeggio sageduste kontsert
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Aprill 21 R 19:00
2017 Aprill 21 R 21:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

SOLFEGGIO SAGEDUSED muusikas taasavastati dr Joseph Puleo poolt, kes uuris vanu Gregooriuse munkade käsikirju, ning leidis, et nende laululaulmisel oli võimas tervendav mõju, tänu spetsiaalselt aranžeeritud kuuetoonilisele solfedžole. Kaasaja autorid on lisanud Gregorjani kuuele toonile veel kolm täiendavat tooni. Helide igal sagedusel kirjeldatakse nende teatud omadusi:

Do— 396 Hz Kurbuse ümber transformeerimine rõõmuks, süütunde ja hirmu vabastamine

Re — 417 Hz Situatsiooni, olukorra muutmine ja puhastumise soodustamine traumaatilistest kogemustest ning hävitavate mõjudega mineviku sündmustest. Ühinemine ammendamatu energiaallikaga, mis võimaldab muuta elu.

Mi — 528 Hz Transformatsioon ja imed (DNA regeneratsioon)

Fa — 639 Hz Suhete harmoniseerimine

Sol— 741 Hz Probleemide lahendamine, eneseväljendus, teadvuse laiendamine Puhastab rakke toksiinidest, viirustest, bakteriaalsetest või seeninfektsioonidest ja samuti elektromagneetilisest kiirgusest. Toob kaasa tervisliku elustiili, samuti muutused toitumise tavades; üleminek toidu toodetele, mille peal pole kasutatud erinevaid toksiine. Viies solfedžo sagedus annab jõudu ja eneseväljendust, mille tulemuseks on helge, stabiilne ja vaimne elu. Veel võimaldab see helisagedus lahendada erineva iseloomuga probleeme.

La— 852 HZ – Intuitsiooni äratamine, tagasipöördumine Vaimse Korrapära juurde Doktor Leonardo Gorovits i poolt avastatud lisa sagedused: Si — 963 Hz – On seotud Valguse vooluga, võimaldades kogeda tagasipöördumist ühtsusesse, oma tõelisesse olemusesse

174 Hz – On loomulik valuvaigistav vahend, vähendab füüsilist ja energeetilist valu, annab organitele ohutuse ja armastuse tunde, motiveerides neid tegema kõik võimaliku.

285 Hz - See sagedus on kasulik haavade, lõikehaavade, põletuste ja erinevate kudede kahjustuste korral, aidates taastuda koel tema esialgsesesse olekusse. Mõjutab energeetilisi välju, saates sinna informatsiooni kahjustunud organite taastamiseks ja samuti on noorendav toime kogu kehale

_________________

Meie külas on võluva inglihäälega lauljatar NUANN (Anna Dotsenko) – vokaal, klaver

LILIA MÄRTMAA ja DENIS VINOGRADOV- gongid, etnilised flöödid, keelpillid, tiibeti helikausid, kurgu- ja ülemhelilaul

Iga helis viibimise kogemus on ainulaadne, igakord on see uus retk sisekosmosesse. Retk, mille ajal muutub kõik võimalikuks ning ajavool kaotab oma tähtsuse...See on praktika, milleks on võimeline iga inimene. Teil ei ole vaja "osata" mediteerida, tuleb lihtsalt heita pikali ja lasta endal viibida Helis ilma eelarvamuste ja hinnanguteta, olles valmis võtma vastu seda kogemust, mis võib saabuda.

NB! Soovitame kuulata muusikat pikali sügavalt lõdvestunud seisundis, selleks palun võta kaasa lamamisalus ja pleed, kui Sul pole võimalik asju kaasa võtta, siis anna teada, leiame midagi kohapeal.

PILETID: 15.- eur, registreerides sõpradega 12.- eur igale inimesele. Piletid saab osta kohapeal sularaha eest või ettemaksuga Prosvet OÜ pangaarvele EE631010220118238013

REGISTREERU ONLINE http://www.prosvet.eu/est/registreerimine-20-12-2014/ või tel. 559 30 551, info@helid.ee .

Kontsert toimub reedel 21. aprillill kl. 19:00, kestab 1,5-2 tundi ilma vaheajata, uksed avatakse kl.18:30

AADRESS Tallinna Vanallinnas, Uus 19, NB! tuled jalgväravast hoovi sisse ja lähed otse, Okasroosikese lossi äärmine uks, vasakul, viib otse meie saali.

Kaart: https://goo.gl/maps/dfSxArXtDWo

INFO: tel. 559 30 551, info@helid.ee
http://www.prosvet.eu/est/solfeggio-sagedused/

Sarnastel teemadel