Külluse kursus
Tegevus » Kursus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Nov 16 N 18:00
2017 Dets 14 N 19:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Toimumiskoht: Tallinnas Torupilli ots 2 või Interenetivahendusel webinari ruumis.

See kursus koosneb kolmest erinevast kohtumisest ja lõpeb ühe individuaalse kohtumisega, kus loome igale osalejale täiesti uue platvormi külluseteadvuses olemiseks. See unikaalne kursus, mida me sellisel kujul viime läbi teist korda, on väga sügav ja põhjalik muutus sinu elus.

Kogu kursuse võib läbida, kas Tallinnasse kohale tulles või läbi internetivahendusel läb webinari ruumi või Skype, vastavalt sellel hetkel olevatele tehnilisetele võimalustele. See annab sulle võimaluse osaleda kursusel ükskõik, kust kohast, kui internetiühendus on olemas.

I kohtumine 16. november kell 18.00-19.30

II kohtumine 30.november kell 18.00-19.30

III kohtumine 14. detsember kell 18.00-19.30

IV individuaalkohtumine vastavalt kokkuleppele.

Enamik inimesi soovivad rikkust, soovivad head rahalist sissetulekut ning stabiilsust. See on praktiliselt iga inimese loomulik soov, kuid paljud kannatavad rahaprobleemide tõttu. Vaesus või rikkus ei ole väliste faktorite tagajärg, vaid vaesus või rikkus algavad sinu teadvuseseisundist ehk meeleseisundist ja sinus olevatest mõttetest, tunnetest, emotsioonidest, uksumustest, tõekspidamistest.

Küllus ei ole ainult piisavate rahaliste vahendite olemasolu vaid palju laiem mõiste, mis hõlmab majandusliku heaolu kõrval ka häid mõtteid, head tervist, hästitoimivaid suhteid, rõõmu, võimalusi. Kui sa koged mingis eluvaldkonnas puudust, siis võid sa olla puudusega seotud konseptsioonide küüsis, mille tulemusena puudub rahulolu, küllus ja võimalused muutusteks.

On olemas puuduseteadvus ehk vaesuseteadvus ja külluseteadvus. Igal inimesel on õigus elada külluses kui ta seda soovib valida. Puudusteadvusest väljumine ja rikkuse loomine on suuremeelne tegu kõige olemasoleva suhtes, mille peaks ette võtma iga inimene, et panustada läbi selle enda ja ühiskonnas elu paremaks muutmiseks.

Kursusel:

  • Vabastame puudusteadvusega seotud piiravates mõtetest, tunnetest, emotsioonidest, uskumustest.
    • Vabaneme eelmiste eludega seotud piiragutest, mis hoiavad puudusteadvuses
    • Vabaneme esivanemate ja suguvõsaga seotud piiragutes, mis ei luba olla küllusteadvuses
    • Õpime vabanema vastupanust muutustele
    • Saame teadlikuks väljakutsetest, mis on sul seotud rahaga ja küllusega. Õpime nendega toime tulema luues sinna muutusi.
    • Häälestame küllusteadvusele.
    • Hakkame teadlikult looma ja vastu võtma külluslikumat isiklikku reaalsust ja imesid.
    • Õpime selgeks, kuidas kasutada energiaid külluslikuma elu loomiseks.
    • Õpime kasutama sind ümbritseva maailma ja energiate toetust külluse loomisel.
    • Loome täiesti uue küllusteadvuse platvormi.
    • Iga osaleja saab isklikku nõuannet, tuge ja näpunäiteid edasiseks tegutsemiseks.
    • Kursus sisaldab ka salvestust ja materjale.
  • Isegi kui sa oled käinud mõnel külluse teemalisel koolitusel, siis saad kasu sellest kursusest kindlasti. Kasutame väga erinevaid viise teadlikkuse kasvatamiseks külluse osas, et luua uue küllusteadvuse platvormi.

NB! Kursuse eelduseks on soov ja tahe endaga sügavamalt tegeleda. :)

Osaluspanus 190 EUR.

Kursusele registreerumine info@tasakaalukeskus.ee või telefonil 5282331.

NB! Registreerumisel palun kirjutada lühidalt, mis valdkonnas sa tunned, et kursuse teema sind puudutab. Missugused probleemid on päevakorral ja kuidas sa soovikisd, et asjad oleksid.

Armastusega,

Monika Palm

Sarnastel teemadel