Ma olen ülitundlik inimene, kuidas edasi?
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Dets 07 N 15:00
2017 Dets 07 N 21:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

7. detsember 2017 Tallinnas, Luha 1, Budakoja saalis, algusega kell 15-21.00

Juhendaja: Kadri Riisik

Koolitus on mõeldud ülitundlikele inimestele. Kadri aitab sul aru saada, kes sa tegelikult oled, et sa näeksid omaenda tõde. Kadri jagab oma elukogemusi, kuidas selles ühiskonnas empaadi ja tundliku inimesena elada, kuidas sellest kõigest rõõmu tunda ja õitsele puhkeda.


Päeva jooksul antakse ülevaade, kes on empaat ja ülitundlik inimene, miks tundlikum tunnetab intensiivsemalt ja kuidas seda mõista. Samuti vaatame, mis on tundlikkuses head ja kuidas sellest ilusast kingitusest rõõmu tundma hakata. Saad teada, mida oma igapäevaelus teha, et püsivalt tasakaalus olla. Teeme praktilisi harjutusi, mida saate edaspidi aktiivselt ka oma elus kasutama hakata.

Sa õpid ennast armastama sellisena nagu sa oled. Näidatakse teed sinu rikkaliku sisemaailma poole.

Teemad, mida käsitleme:

* Kes on empaat ja ülitundlik inimene.

* Suhted ja sotsiaalne elu – kuidas ja miks teistega suheldes meie olemus muutub? Suhtlemismustrid. Kuidas jääda teistega suheldes iseendaks? Kuidas nautida igal koosviibimisel iseennast ja seltskonda?

* Tundlikkus ja emotsioonid – kuidas need meid mõjutavad, kuidas meie neid mõjutada saame; kuidas ennast puhastada, maandada, tugevdada ja hoida tasakaalus. Kuidas eristada enda tundeid teiste omadest?

* Miks me tunneme end kurnatud ja väsinuna? Mida saame ette võtta, et ennast sellest säästa? Kuidas mitte olla nii vastuvõtlik välismaailmale?

* Parim elukeskkond tundlikule inimesele.

* Milline on sinu emotsionaalne stiil. Kuidas seda vajadusel muuta ja suunata

* Erinevad tasakaalustusmeetodid ja abivahendid.

* Ülitundliku inimese elueesmärgid, võimalused.


Osaluspanus: 75 EUR

Kursusele palun eelnevalt registreeruda aadressil kadri(at)empaat.ee

Tallinnas algus kell 15.00 - 21.00

Vaata lisaks:
www.empaat.ee
www.facebook.com/empaat

Koolitusel osalenute tagasiside:

"Mulle meeldis kõik. Materjali kompaktne esitluse viis, vaba õhkkond. Mõtted on nii positiivsed sellepärast, et see oli minu teema :). Info oli väga kümnesse st. kõik kõnetas. Meeldis, et jagasid oma isiklikke kogemusi, paljud ei julge seda teha. Väga kihvt oli. Mul oli kogu aeg selline tunne, et kunagi jõuan ise ka nii kaugele. Justkui ma käiks hästi sarnast rada. Võiks tulla selle koolituse jätk, sest tundub, et sul on palju jagada :)."

Annika

*****

"Veidi tagasisidet äsjase koolituse kohta. Värskendav, huvitav, sügav, mitmetahuline, hingega laetud, samas igapäevaselt kasulik.

Ja emotsioonidesse suhtun ka nüüd teadlikumalt. Samuti meeldis energiavahetusse puutuv, see on nii oluline ja määrav, kuigi jääb sellest 90%-st ehk nägemisulatusest välja.

Kuna unehäired ajasid abi otsima kõikvõimalikest allikatest, sattusin sinu netilehele ja igatahes esimesel ööl peale koolitust magasin märksa paremini, mis on tohutu kergendus.

Värvilist ja edukat edenemist,"

Katrin

*****

"Meeldis väga materjali esitlemise viis läbi iseenda arengu näidete baasil. Sain palju kasulikke nõuandeid ja nippe, kuidas ülitundlikuna enda elu kergemaks muuta. "

Pille

*****

"Ülitundliku inimesena mõjutas mind enam Kadri väga selge silmavaade ja lausa säravad silmad ning meeldiv kehakeel,- see andis lootust , et ülitundlikuna võib elu ja iseennast ka nautida ja positiivsena läbi elu astuda. Harjutused mõjusid värskendavalt. Sain hoogu selleks, et ennast rohkem jälgida ja et ennast verbaalselt väljendada, kui ma märkan oma lähedaste juures asju, mida tajun. "

Kristina

*****

"Olin õiges kohas :). Väga hästi käsitletud teema. Kadri oma vaba ja õitsva olekuga tekitas meeldiva , avatud õhkkonna."

Tiina

*****

"Tere, tahtsin veelkord tänada selle koolituse eest. Andis palju positiivset mõtteid ja tundeid juurde. Aitäh :) Päikest igasse päeva. Tiiu"

*****

"Väga asjalik koolitus. Paljud olukorrad mu enda elust said teise mõtte/lahenduse. Andsid selgust oma käitumise kohta. Pingevaba ja igati mõistev suhtumine. Näited oma reaalsest elust. Väga läbimõeldud teemad ja ka sügavalt kogetud. Aitas mõista, et empaatia võime on OK, ja seda tuleb võtta loomuliku osana oma elus. Et pole vaja end sundida ühiskonna ja välise keskkonna tõttu testmoodi olema.

Aitähh!!

Hele

*****

"Info oli hästi tihe. Mulle meeldis väga, et sa rääkisid oma kogemust lisaks teooriale. Sisu oli väga huvitav ja hariv. Mulle väga meeldis ka praktiline külg, mida saab tasakaalustamiseks ära teha. "

Eve

*****

"Meeldis koolituse teema, mis oli väga põhjalikult läbi töötatud, selgitatud. Uued teadmised, seoste leidmine elust kui ka varasematest teadmistest. Meeldis väga õpetaja vaba ja avatud olek, oma kogemustest rääkimine, mitte mingisuguse tõe kuulutamine. Praktilised harjutused olid väga head. Koolitusel jagatud info andis oskuse, mis suunas edasi liikuda. Sain aru, et ma olen väärtuslik sellisena nagu olen ja julguse, et võin vältida inimesi, olukordi. Sain teada palju vajalikke asju enda elu kergemaks muutmiseks"

Richard