Anatoomia ja füsioloogia algkursus spetsialistile
Tegevus » Kursus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Jaan 13 L 10:00
2018 Mai 13 P 17:30
Europe/Tallinn

Anatoomia ja füsioloogia algkursus spetsialistile
Anatoomia ja füsioloogia koolituse eesmärk on anda süvateadmised inimesega töötavale spetsialistile. Koolitusprogrammis omandatakse teadmised inimese organismist, selle osade ehitusest, funktsioneerimisest ja arengust. Pole mõeldav terviseprobleemide kindlaksmääramine ega ravimine ilma põhjalike teadmisteta anatoomiast. Inimese anatoomia tundmine on teataval määral vajalik igale inimesele.

SIHTGRUPP:
Käesolev anatoomia ja füsioloogia koolitusprogramm sobib sulle kui:
*Soovid minna kutseeksamile, kuid anatoomia kursus on läbimata;
*Tegeled igapäevaselt inimeste terviseprobleemidega ja vajad täiendavaid teadmisi anatoomiast;
*Töötad kehaterapeudi, kosmeetiku, massööri või nõustajana ja vajad täienduskoolitust anatoomiast;
*Omad suurepäraseid teadmisi inimhingest ja vajad jätkuvaks arenguks täiendavaid teadmisi inimkeha ehitusest ja toimimisest.

KOOLITUSEL KÄSITLETAVAD TEEMAD:
1.Sissejuhatus ainesse. Eralane terminoloogia. Põhimõisted.Rakk, koed, elundid, elundkonnad. Raku ehitus ja talitlus. Koed. Epiteelkoed. Ekso- ja endokriinsed näärmed. Sidekoed. Lihaskoed. Närvikude. Katteelundkond. Naha ehitus ja talitlus. Erinevad koed nahas, naha näärmed, karvad ja küüned.
2.Tugi- ja liikumiselundkond. Luu ehitus ja talitlus. Luude ühendid. Liigese ehitus. Lülisammas. Rindkere luud ja ühendid. Ülajäseme luud ja ühendid. Alajäseme luud ja ühendid. Kolju. Tugi- ja liikumiselundkond. Lihase ehitus ja talitlus. Pea-, kaela-, kere- ja jäsemete lihased.
3.Närvisüsteem. Kesknärvisüsteem ja selle talitlus. Perifeerne närvisüsteem Ülenevad ja alanevad juhteteed. Autonoomne närvisüsteem ja selle talitlus. Endokriinsüsteem.
4.Veri ja lümf. Vere koostis ja talitlus. Vere hüübimine. Vereloome. Immuunsus. Süda. Südame ehitus. Verevool südames. Südame erutusjuhtesüsteem. Vereringe. Lümfiringe. Veresooned. Suur ja väike vereringe. Pulss. Lümfiringe. Hingamiselundkond. Hingamisteed. Kopsud. Hingamislihased. Koehingamine. Hingamise regulatsioon.
5.Seedeelundkond. Seedekanal. Seedenäärmed. Seedimine seeedekanali erinevates osades. Kuseerituselundkond. Neerude ehitus. Uriinitekke protsess ja selle regulatsioon. Uriini koostis. Kuseteed. Suguelundkond. Naise suguelundite ehitus ja talitlus. Mehe suguelundkond ja talitlus

KOOLITAJA: Olena Andrjejeva. Olena on sündinud Ukrainas. Olena on lõpetanud 1987.aastal Ivano-Frankovski Meditsiiniinstituudi üldarsti erialal, spetsialiseerumisega pediaatriale. 1995.aastal lõpetas Olena Simferoopoli Meditsiini Ülikooli eralal alternatiivsed meetodid diagnostikas, Folevskoi diagnostikate arst, homöopaatia. 2006.aastal lõpetas Olena Moskva hirudoloogide liidus kursused hirudoterapeudi ja toitumisspetsialisti erialal. Samuti on Olena õppinud Pihkva ülikoolis vene filoloogiat ja omandanud õpetaja kutse. Täna tegutseb Olena Andrjejeva oma ettevõttes arsti, terapeudi ja toitumisnõustajana.

Koolitus on vene keeles, tõlkega eesti keelde. Tõlgib Aili Metsallik. Oleme valinud Olena õpetajaks just tänu tema erakordsele oskusele seletada anatoomia ja füsioloogia lahti mitte vaid õpikutekste kasutades, vaid illustreerides õpetatavat oma joonistega, kindlustamaks, et ükski detail ei jääks õpilastele arusaamatuks.

TOIMUMISE AEG:

I moodul: 13.-14. jaanuar 2018
II moodul: 10.-11. veebruar 2018
III moodul: 3.-4. märts 2018
IV moodul: 14.-15. aprill 2018
V moodul: 12.-13. mai 2018

KOOLITUSE MAHT: 100 akadeemilist tundi (80 akad tundi auditoorset tööd + 20 akad tundi iseseivat tööd)
ASUKOHT: Weizenbergi 20b, Tallinn

OSALUSTASU:

Tasu 5 mooduli eest on ühes osas tasudes 450 eurot + käibemaks (kokku 540 eurot).
Õppemaksu saab tasuda ka kuu kaupa, sel juhul on ühe kuu tasu 100 euro + käibemaks (120 eurot).
Hind sisaldab koolitust ja koolitusmaterjale.
Füüsilised isikud saavad taotleda Maksu- ja Tolliametilt tulumaksutagastust 20%.

Registreerudes kursusele tuleb tasuda deposiitraha 100 eurot + käibemaks. Deposiitraha arvestatakse maha viimase koolitusmooduli maksumusest kõigil, kes kogu kursuse läbivad. Koolituse katkestamisel deposiitraha tagastamisele ei kuulu, samuti ei kuulu tagastamisele ühes osas tasutud summa, juhul kui koolitus katkestatakse osaleja poolt

Vaata ka tasumistingimusi kodulehelt.

LÕPETAMISEL:
Kursuse lõpus kirjalik eksam.
Kõik koolitusel osalenud saavad tunnistuse.
Tunnistuse saamise eelduseks:
*Osalemine auditoorses õppetöös 80%
*Eksami sooritamine positiivsele tulemusele
*Õppemaksu tasumine 100%

REGISTREERU KOOLITUSELE elektroonselt http://goo.gl/forms/SsLz4eJ87B
või kirjutades tarkustekool@gmail.com

Lisainfo ja küsimused:
Põlistarkuste ja Rahvaravi Kool
E-mail: tarkustekool@gmail.com
Tel: 52 41 650, 56 600 295

Sarnastel teemadel