Kohtumine "Selgeltnägijate tuleproovi" tähe Ervin Hurdiga
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Jaan 17 K 18:00
2018 Jaan 17 K 20:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Kohtumisõhtul kõneleb Ervin suhetest, haiguste põhjustest, tervise tugevdamisest ja paranemise teekonnast. Kas igaühest võib saada selgeltnägija? Kuidas kaitsta ennast halva energia eest? Kuidas parandada majanduslikku olukorda? Eluenergiat laadiv seanss!

Kuuleme ehk üht-teist põnevat ka eestimaise "Selgeltnägijate tuleproovi" telgitagustest. Eestimaise nõidade tuleproovi tõi juba mitmendat hooaega vaatajate ette Urmas Eero Liiv, nii nagu ka hittsaate "Su nägu kõlab tuttavalt".

Mõneti võib Ervinit pidada mullu meie seast lahkunud legendaarse tartlasest bioenergeetiku ja pendlimehe Toomas Pälli mantlipärijaks. Ka Ervin kasutab tervendamisel mõõtmisvahendina peamiselt pendlit, aga ka käsi. "Raviks kasutan ma inimese bioenergeetilise välja aktiveerimist. Siin on väga palju erinevaid võtteid kätega ravitsemisest kuni kristallideni välja," räägib ta. Siiski vajab iga inimene erinevat lähenemist.

Ägedate seisundite puhul soovitab ta hädalistel pöörduda klassikalise meditsiini poole, tervendaja pärusmaa on pigem luu- ja liigesevalud, pinged, meeleoluhäired jms.

Tervenemisel on väga oluline inimese usk paranemisse, rõhutab Ervin. Nii mõnigi kergema haigusega inimene lahkub meie seast, sest tal ei jätku usku.

Vt täpsemalt: www.arengutee.com