06.03.2018
Loeng " Maagia tagauks, mille kaudu annab asju siluda" ehk sissejuhatus altari tööks ja kuidas pöörduda Põhjala Jumalate poole
Koht
Pepleri 23-37
Tartu
51003 Tartu Tartumaa
Eesti
Tunnuspilt

18.03, kell 12:00 - 14:00 toimub Gaia Kristallid poes loeng " Maagia on tagauks, mille kaudu annab asju siluda" ehk sissejuhatus altari tööks ja kuidas pöörduda Põhjala Jumalate poole.

 

Kui eelmise loengu mõte oli anda ülevaatlik pilt suurest ilmapuust, üheksast maailmast ja nende olenditest, siis seekordne loengu teema on jagada teadmisi praktiseerimiseks. Selleks on vaja teada kuidas altarit üles seada ja missuguste Jumalate ja Jumalannade poole pöörduda. Mida ja kuidas , millal ja mida annetada. Sest Põhjala Jumalad ligimese armust heategusid ei tee. Küll aga on nad väga usaldusväärsed partnerid kõikvõimalikes diilides, mida saadavad helded annetused. Kuigi etteruttavalt peab mainima, et võrreldes haldjatega, kes ainult hõbeda peale liigutama hakkavad on Vanade Jumalatega asjade ajamine tunduvalt taskukohasem. Kui aga karma seisukohast vaadata, siis need asjad, mille eest saab maksta millegagi, millel on rahaline väärtus on üliodav. Sest Universum karma näol, nõuab meie võlad sisse erisuguste kannatuste kujul. Maagia on tagauks, mille kaudu annab asju siluda. Mida teha, et võita loteriiga, saada kingituseka raha, kulda, kalliskive, pidada edukaid läbirääkimisi, peatada protsesse, venitada aega, korraldada oma armuasju jms.

Loengut viib läbi ruuninõustaja/tervendaja Maire Sirkel.

Loengu kestvus orienteeriuvalt 2 tundi

Osaluspanus 20 €

Broneerimine ettemaksuga 10 €

MM Kaubandus OÜ a/a-le EE157700771001615817

10 € kohapeal sularahas

Selgitusse palume märkida osaleja(te) nimi ja kontakttelefon

Osalemisest loobumisel ettemaksu ei tagastata

Sõidukiga
Parkimise võimalus ukse ees.