Praktiline hingamiskoolitus šamaanihingamisest Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Märts 26 E 18:15
2018 Märts 26 E 20:30
Europe/Riga
Tunnuspilt

Õpime jõudma hingates kauge mineviku ja šamanistlike läteteni. Teeme kokkuvõtteid sarja jooksul omandatust. Koolitus jätkub vabastava hingamise seansiga šamaanihingamisega šamanistliku muusika ja šamaanitrummi saatel ning lõpeb elamuste jagamisega teetassi juures.

Hingamine on hämmastav kehafunktsioon, mis on ühtaegu autonoomne ja meie kontrolli all. Sobiva tehnikaga hingates saab nii käivituda kui lõdvestuda, puhastuda, mobiliseerida energiavarusid, tuua pinnale allasurutud emotsioone või vabaneda oma aja ära elanud hoiakutest.

26.03 hingamiskoolitusel õpime jõudma hingates kauge mineviku ja šamanistlike läteteni. Minevikukogemused on meie kõigi sees olemas, tihti on vaja nende äratamiseks vaid pimedust, metsa või džunglit, lõkketuld, ürgseid praktikaid või põgusat juhendamist. Saame koguda kaugest minevikust jõudu ning leida seletusi oma tunnetele ja seisunditele.

Koolituse teise poole moodustab täispikk hingamisseanss ehtsa šamanistliku muusika ja koha peal mängitava šamaanitrummi saatel. Seansil kogetavad sügavad enesesse vaatamised ja lõpuks sügavasse lõdvestusse jõudmine võib olla üllatav nii mõnelegi.


Koolitaja Reet Karro on diplomeeritud pedagoog, ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö terapeut, Biodünaamilise Hingamise ja Trauma Vabastamise kesktaseme praktik, Dan Brulé õpetatava hingamistöö baastaseme praktik ning reikimeister-õpetaja.

Hingamiskoolitusi on ta korraldanud ja juhtinud alates 2011. aasta kevadest.


Koolitus toimub kesklinnas Vanemuise tänavas. Täpne aadress teatatakse registreerumise järel.


Palume kaasa võtta veepudel, joogamatt, magamiskott või 2 pleedi ja pehme peaalune või sall, villased sokid ja soe jakk.


Kestus 2 tundi 15 min, kell 18.15-20.30.


Maksab 14 €. Õpilasele, tudengile, töötule, pensionärile 10 €.

 

Tasuda saab ette saaja Juugakoda, pank Swedbank, konto IBAN: EE752200221066957510, viitenumber 11565. Seletuseks "Hingamiskoolitus 26.03" või sularahas kohapeal.

Palume registreeruda siin.


Info: Reet Karro reet@juugakoda.ee tel 56 49 27 69

 

 

 

Sarnastel teemadel