Sufi töötuba Tallinnas
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Juuli 14 L 10:00
2018 Juuli 15 P 19:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Sufism toob meid lähemale kõrgemale energiale, meelitades ligi sisemist muutust.
Läbi traditsiooniliste Sufi praktikate nagu laulmine, Pühade Nimede kordamine, juhitakse osalejaid jagama autentset kogemust, avama oma südamed elu müstitsismile ja ilule, iseenda reaalsuse juurde.

Kui sa tunned iseenast, tunned ka Jumalat. See on kogu elu-nimelise mängu mõte. Uwaysi Süsteemi* võtmeks on väga lihtne reegel: Jumalikus mängus, mida me kutsume eluks, on ainult üks mängija - sina.
Ainus, keda Jumal tahab, et sa näeksid, oled sina, kogu oma sügavuses, sest seal peidab ennast tema.

Esindades iidset traditsiooni, on Sheikh Burhanuddin läbinisti kaasaegne müstik, kes leidis kutse Sufi rajale juba õrnas eas.

Ta sai otsese pühenduse Naqshbandi Sufi Orderisse, ühte kõige iidsemasse ja autoriteetsemasse neljakümnest eksisteerivast Sufi Orderist, mida on ka läbi aegade tuntud kui "Teadmiste Meistrite Kooli" ja "Armastuse teekonda". Sheikh Burhanuddin kohtus esimest korda oma tulevase Suure Meistri ja Õpetaja Maulana Sheikh Nazim al Haqqani ar Rabbaniga, olgu tema saladused pühitsetud, kui ta kutsus õpetaja oma kodulinna Saksamaal. 19-aastane noorkuk oli emotsionaalselt nii ülekülvatud võimsa õpetaja kohalolust, et ta minestas tänaval. Peale seda jäi ta alatiseks oma armastatud õpetaja kõrvale, saates teda üle maailma, kandes edasi Sufi tunnetust ja armastust.

Rändava dervishi ja vaimse juhendajana, reisib Sheikh Burhanuddin mööda maailma, kutsudes inimesi ärkama oma elude mõtte ja eesmärgi poole, mäletama oma kõrgemat päritolu ja sihtkohta, mis neid ootab ja aidates neid elada rahulikku, õnnelikku ja tänuliku elu, mis lähtub südamest.

Lähemalt Sheikh Burhanuddinist ja Sufismist: sufiway.eu
*Lähemalt Uwaysi Süsteemist: http://sufiway.eu/uwaysi-system/

Kursus toimub inglise keeles

Kursuse tasu registreerimisel enne 15ndat maid 220€, hiljem 240€
registreerimine ja lisainfo:
mai.soot@gmail.com
+37255543467
Mai Sööt

Course fee until registration before 15th of May 220€, later 240€
Registration and more details:
mai.soot@gmail.com
+37255543467
Mai Sööt

Sarnastel teemadel