Maagiline tantristlik rituaal Lin Holmquisti juhendamisel
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Juuli 15 P 10:00
2018 Juuli 15 P 19:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Magic Tantric Ritual by Lin Holmquist - Tallinnas 15. Juuli 2018.
Kursus on inglise keeles tõlkega eesti keelde.

Teretulemast maagilisele rituaalile, kus ilmnevad sügavad taipamised, nauditavad kohtumised ja vägevad manifestatsioonid. Klassikalises tantras on õnnistavad seisundid ja pühad ühendused kõige võimsamaks loomingu manifesteerimise vahendiks. Teadusmaailmas nimetatakse neid neuroloogilisteks seisunditeks. Tõde on see, et teatud vibratsioonidel on võimas vägi luua sisemine maailm väliseks reaalsuseks. Seda saab kasutada teadlikuks unistuste ja soovide ellu kutsumiseks.

Esmalt tutvume õpitoas teineteisega ja väljendame, mis on meie piirid, hirmud ja soovid. Üheskoos loome turvalise ruumi kõikidele grupi liikmetele.

Seejärel laseme järk-järgult kehadel muutuda tundlikumaks, kasutades tantra massaazhi ja alistumise praktikaid. Jõudnud tundlikusse seisundisse õpime, kuidas luua otseühendus füüsililiste puudutuste ja aju naudingukeskuse vahele ning mil moel multiorgastilises seisundis lõdvestuda. Õpitoa teises pooles toimub pikk maagiline tseremoonia, mida võid läbida koos grupiga või partneriga, kellega oled sündmusele tulnud.

Rituaalile on oodatud mehed ja naised, üksi tulijad ja paarid. Õpitoa käigus vahetame praktikate ajal partnereid ja harjutame väikestes gruppides, ent kui tuled koos paarilisega, siis on sul võimalik praktikaid ka ainult temaga teha. Sündmuse vältel võid vastavalt oma soovile valida olla, kas riides, poolpaljas või alasti. Samuti võid alati jääda kõrvale, kui Sulle tundub, et Sa ei taha mõnda harjutust kaasa teha. Võrdväärselt mõjuvad tseremoonia ruumi hoidmine või selles osalemine.

Kes oskaks paremini tantra abil manifisteerimist õpetada kui Lin Holmquist, kes on maailma suurima Rootsi tantrafestivali organiseerija ja love revolutsiooni algataja?

Lin alustas spirituaalset rännakut varases nooruses. Kasvades üles Rootsi metsade keskel, kus ta hakkas üsna loomulikul moel shamanistlikku rada pidi käima ja õppides suhtlema elusa loodusega.

Avastades jooga tervendava mõju, viis tee Lin'i Indiasse. Seal ta õppis paar aastat joogat, teraapiaid ja tantrat õpetajate, nunnade ja müstikute käe all. Samuti on ta koolitatud NLP (neuro-lingvistiline programmeerimine) spetsialist, massöör, duala (sünnitoetaja) ja toitumisspetsialist.

Joogateekond andis talle palju teadmisi kehast, hingamisest ja liikumisest, aga alles siis, kui ta avastas tantrapraktikad, leidis ta oma sügava tõe. Tantra praktiseerimine äratas ta kundalini energia. See teekond, mis pani teda muutma vaadet elule minnes tegemisest olemisse. Sooritusest vastuvõtmisse. Pärast kundalini ärkamist on ta elanud oma südame kutse järgi.

Lin organiseerib maailma eri paikades spirituaalseid suurüritusi nagu tantrafestival Rootsis Ängsbackas, teeb treeninguid ja õpitubasid ning toetab inimesi tervendavate individuaalsessioonidega.

Lini unistus on ärgata üles maailmas, kus on rahu – ja tema tõde on see, et rahu ei saa luua võideldes sõja vastu. Rahu saab luua ainult läbi armastuse loomise ja maailm vajab armastuse revolutsiooni – kohe praegu. See revolutsioon algab SINUGA!

#loverevolution
www.theartoflove.nu

KURSUSE AEG JA KOHT
Pühapäev 15. juuli kell 10.00- 19.00
City Yoga Studio Niine 11, Tallinn

OSALUSPANUS JA REGISTREERUMINE
kuni 15. Juuni 100 eurot
hiljem 125 eurot

Osaluspanus sisaldab ettemaksu ( 25 eurot, paaridele 50 eurot ), mille palume tasuda ülekandega (vt registreerumisvormi).

Koha kinnitab ettemaksu tasumine.
REGISTREERU https://goo.gl/forms/GQimHGgd4EJEyu2F3
ja tasu tagastamatu ettemaks 25 eurot Loomenaudingurõõm OÜ EE112200221056382849, selgitusse märgi osalejate nimi(ed) ja "magic". Ülejäänud summa tasumine toimub sularahas kohapeal.

LISAINFO loomenaudinguroom@gmail.com või 524 0468

Sarnastel teemadel