Tantraõhtu- Armastuse hing(amine)
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Mai 16 K 18:30
2018 Mai 16 K 21:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Tantraõhtu- Armastuse hingamine
Ruumi hoiab: Virge Kuivjõgi
Registreeru: https://goo.gl/forms/kr3kskuQuIFqJ39I3

Mänguline tantristlik õhtu, kus on suurepärane võimalus praktiseerida tantrat ja leida häid sõpru. Ootatud on mehed ja naised, tule üksi või sõpruskonnaga! Eelnev tantra kogemus ei ole oluline.

Neli kõige olulisemat komponenti tantrapraktikate juures on kohalolek, hingamine, hääl ja liikumine. Ilma nendeta praktikad lihtsalt ei toimi. Sellel õhtul avastame, millist maagiat võib sisaldada õhk ja kuidas käib teadlik hingamine tantra võtmes.

Hingamine ühendab füüsilise keha ja emotsioonidega. Hea kontakt kehaga võimaldab rahulikku kohalolekut ja emotsioonid on sillaks teiste juurde. Kui tunneme turvaliselt ja oleme endas selged, siis saab meie energia ja looming vabalt voolata. Nii mängime sellel õhtul õhuga, et leida üles meile mugavad piirid ja avastame, kuidas jääda tasakaalu andmise ja saamise vahel. Teeme seda ruttamata, endaga kontakti hoides ja armastuses. Nii saame üheskoos osa hingamise imest.

Eelista mugavaid rõivaid ja vihjame, et paljajalu on kõige mugavam. Tule puhtana, ilma lõhnastamata. Võta kaasa avatud meel ja pudel vett. Ole lihtsalt Sina ise, aus ja ehe.

KOHT JA AEG
K 18. mai kell 18.30 -21.30 TARTUS
Tartu Loomemajanduskeskuse saalis, Kalevi 17

Osalustasu
25 eurot
vastassoost sõbraga kahepeale 40 eurot
Tudengile 15 eurot
Tasumine kohapeal sularahas

Palun kindlasti etteregistreeruda!
ÕPITUPPA REGISTREERU SIIN:
https://goo.gl/forms/kr3kskuQuIFqJ39I3

LISAINFO: loomenaudinguroom@gmail.com või 524 0468

Virge Kuivjõgi
Viimase 11 aasta jooksul olen õppinud erinevaid tervendusviise, viimati lõpetasin tantra terapeudi kursuse (2018 veebruar). Kõige rohkem on mind ennast toetanud, õpetanud ja lõputult inspireerinud vabastav hingamine ning teised hingamispraktikad. Olen hingamisterapeut ja organiseerin ka enesearengusündmusi, mis on mul endal silmad särama ja mida on rõõm teistega jagada (tantra, liikumis- ja hääleõpitoad, kontserid, TRE, jne).

Põhiliselt tegutsen Tartus, aga aeg-ajalt teen hingamisgruppe Tallinnas. Individuaalseansse pakun Tartus ja Tallinnas.

Kontakt: virge.kuivjogi@gmail.com
FB Loomenaudingurõõm
FB Tantralinn Tartu
www.loomenauding.ee

Sarnastel teemadel