Emotsionaalsete pingete lahustamine ja rõõmu taastamine
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Mai 17 N 18:00
2018 Mai 17 N 22:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Emotsionaalsete pingete lahustamine ja rõõmu taastamine

Neljapäev 17. mail Tallinnas, Torupilli ots 2, kell 18.00-22.00

Kursuse viib läbi kehaprotsesside vahendaja Monika Palm

Mis siis kui rõõm on inimeseks olemise loomulik olemine. Kui palju oled rõõmu tundnud ja siis on see lõpuks kuskile kadunud? Kui palju muretsemist, kontrollivajadust, kehasse kinni jäänud emotsionaalset pinget takistab elamast rõõmus ja rõõmuga? Mis siis kui seda on võimalik muuta ja seda muutust aitavad luua lihtsad tehnikad? Mis siis oleks võimalik sinu ja sinu keha jaoks, kui sa selle valiksid?

Rõõm on aluseks heale tervisele, õnnele, edukusele ja küllusele. Rõõm aitab olla kohalolus ja nautida olemasolevaid hetki. Rõõmuenergia avab palju enamatele imelistele võimalustele. Sellel kursusel õpitav ja kogetav kehatehnika avab sind kõigele sellele. Tule koge seda energiat, et tunda kui mõnusalt su keha ennast pärast tunneb ja saad imestada, mis kõik sinu jaoks veel võimalik on?...

Osaluspanus 60 EUR. Vajalik eelnev registreerimine info@tasakaalukeskus.ee või telefonil 5282331.

Sellel kursusel:

- teeme ja võtame vastu kehaprotsessi

- tugevdame kontakti oma kehaga ja võimet seda kuulata

- lukustame lahti kehasse lukustunud emotsionaalse pingelisuse

- vabastame kursuse jooksusl üleskerkivad piirangud

- taastame rõõmu ja palju muudki

- Iga osaleja saab kursuselt kaasa kehatehnika materjali ning salvestuse MP3 formaadis kursusest korduvkuulamiseks

- peale kursuse läbimist saab õpitut rakendada tehes seda endale ja teistele

Accessi Kehatehnikad™

....on loodud Accessi looja Gary Douglase ja dr. Dain Heer´i poolt, kes on välja arendanud mitmeid erinevaid energeetilisi protsesse, et vahendada rohkem teadlikust ja kergust Sinu kehas. Need protsessid võimaldavad Sul ligi pääseda sellistele energiatele ning võimalustele, millele seni juurdepääsu pole olnud. Sel viisil on Sul võimalik aidata Maad ja muuta ükskõik, mida oma kehas.

Läbi energeetiliste kehaprotsesside toimub kehas loomulik tervenemine ja võimalik on saada oma kehaga paremat kontakti. Energiad aitavad kehal ja kogu organismil minna tagasi normaalse funktsioneerimise juurde, eemaldades kõik emotsionaalsest seisundist, väliskeskonnast või traumadest tekitatud kahjustused. Protsesse regulaarselt tehes toimuvad kehas väga suured muutused, aga ka teistes eluvaldkondades.

 

Sarnastel teemadel