Teeta tervendamise Dig Deeper- Kaeva Sügavamalt! koolitus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Dets 08 L 10:00
2018 Dets 09 P 17:00
Europe/Tallinn

Teeta tervendamise koolitus Dig Deeper 
Kaeva Sügavamalt
ThetaHealing® Dig Deeper

7 – 9 detsember 2018 Tallinnas

Juhendaja on Tiia Lõoke,
litsenseeritud teeta-tervendamise instruktor

ThetaHealing® on suurepärane tehnika probleemide päritolu teada saamiseks. Teeta praktikutele õpetatakse kaheksat erinevat teeta tehnikat, mida nimetatakse "kaevamiseks". Narratiivse stiiliga lähenemisviis võimaldab mugavalt avastada elavaid ja sügavaid alateadlikke mõtteid ja uskumusi, mis meid blokeerivad. Teeta tervendamine kasutab tingimusteta armastust, uskumuste ja tunnetega tööd. ThetaHealing® koduleht: www.thetahealing.com

Selle koolituse eesmärk on hästi treenida teeta tervendajaid selle olulise tehnika abil, anda kõigile kindel maandatus ja nõuandeid, mida vajatakse, et olla enesekindel enda ja oma klientide baasuskumuste väljakaevamisel. Kui me ei suuda edukalt tuvastada probleemi tõelist tuuma ja päritolu, ei tea me, millist uskumust muuta. See võib tähendada seda, et tehtud muudatused võivad olla ainult ajutised ning teadvustamata negatiivsed tõekspidamised võivad jääda takistama tõelist paranemist.

See seminar jõustab Sind, et aidata Sul oma klientidel mõista oma käitumist ja elusid ning seeläbi aidata neil terveneda või manifesteerida tasakaalustatud ja selgeid muudatusi sessiooni lõpetamisel.

Dig Deeper koolituse lõpetamisel on Sul olemas head teadmised ja kogemused, et jätkata uskumustega tööd nii enda kui teistega. Sa saad teada kõikidest erinevatest meetoditest, kuidas avastada ja vabastada varjatud uskumusi. Õpid ja praktiseerid kaheksat erinevat "kaevamise" viisi. Õpetaja juhendamisel on selleks piisavalt aega.

Teeta tervendamise Dig Deeper koolitus sisaldab ingliskeelset ThetaHealing Dig Deeper Practitioners Manual'i ja ja ThetaHealing Institute of Knowlegen Dig Deeper koolituse diplomit.

See diplom annab Sulle võimaluse osaleda järgnevatel põnevatel sügavuti minevatel teetatervenduse koolitustel (nt. intuitiivne anatoomia, hingasugulaste leidmine, jpt.)

Sellele koolitusele tulemine eeldab eelnevalt Teeta tervendamise baaskoolituse (loe siit) ja Teeta tervendamise edasijõudnute koolituse (loe siit)  läbimist.

Teeta tervendamise koolituse õpetaja Tiia Lõoke on tegelenud aktiivselt 30 aastat nõustaja, psühhoterapeudi ja enesearengu koolituste juhendamisega. 2013 aastal hakkas ta korraldama Eestis Teeta tervendamise koolitusi Suvi Bowellani juhendusel, 2018 aastal sai ta ThetaHealing® instruktori kutse (tal on õigus läbi viia ThetaHealing® baas- ja edasijõudnute ja Dig deeper koolitust). Loe lisa...

Koolituse osalustasu: 250 eur.

Registreerumiseks palun tasu 100€ OÜ Teine Tee kontole EE302200221069843197 Swedbank, selgituseks "Dig Deeper koolitus" ja saada oma kontaktandmed, tel ja email.

Registreerumistasu ei tagastata osalemisest loobumisel või kohale mitteilmumisel.

Ülejäänud koolituse osalustasu palume maksta vähemalt 3 päeva enne koolitust panka või kohapeal sularahas enne kursuse algust.
Arve saamiseks palume saata oma firma nimi ja aadress.

Koolituse koht: Tallinnas, Luha tn.1 saalis.

Info Dig Deeper koolituse kohta siit...

Info ja registr: tiia@voog,ee, tel. 5178313

www.voog.ee

Sarnastel teemadel