Olemine siin ja praegu. Shindo ja tervendavad helid
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Dets 07 R 18:30
2018 Dets 07 R 20:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Aastalõpu sagin pöörleb järjest kiirematel tuuridel. Kui õige võtaks aja maha ja lihtsalt oleks? Shindo venitusasenditesse minnes siseneme justkui teise aega, asendites püsides ja hingamist jälgides võime koguni kogeda aja peatumist. Oma siseilmale keskendudes kerkib teadvuses esile lihtne olemas olu. Püsime, oleme enda jaoks olemas ja märkame, mis meis toimub. Teeme juurde ruumi ja aega, siin ja praegu.

Õhtu esimeses pooles teeme Shindo venitusharjutusi kristallhelide saatel, hingame ja kasutame heatahtlikku tähelepanu iseenda suhtes. Oleme enda vastu leebed ja armastavad, pakume kehale võimalust taastada loomulik energiavoog ja valmistame end ette õhtu teiseks pooleks.

Kontserti kuulame lamades ja laseme oma keha ning meeli mõjutada helidel, mida tekitatakse sooviga muutuda puhtamaks ning terviklikumaks. Kogu ruumi täidavad vähemalt kaheksateistkümnest kausist koosneva heliallikate komplekti vibratsioonid.
Suurimad neist on kuni poolemeetrise läbimõõduga kausid, millest kostuvad helid mõjutavad kuulajate alumisi energiakeskuseid. Väikseima läbimõõduga helikauss paitab oma helidega meie teadvuse kõrgeimaid sfääre. Kristallkausside komplekti helid valgustavad kõike, mis meid ümbritseb ning laadivad ja puhastavad kuulajate füüsilist-, emotsiooni-, mõtte- ja vaimukeha. Toimub tasakaalustumine. Puhaste toonidega kristallkausid kutsuvad meie keha kaasa laulma ning seeläbi tervenema.

Maailmaloomishelisid lisab kontserdile 95 cm läbimõõduga Päikesegong, mille helid kannavad kogu universumi alget. Võib öelda, et kuulates gongihelisid ja praktiseerides Shindod, näed tõde iseenda kohta.

Soovitame kuulajail võimalusel kaasa võtta joogamati või aluse ja teki ning lebada helide kõlamise ajal pikaliasendis ja lõdvestunult. Kohapeal on olemas hulk joogamatte ja pleede.

Riina Kasterpalu – Jomon-Shindo sertifitseeritud instruktor, EFT (emotsionaalse vabaduse tehnika) terapeut, reiki meister. Kaasaegse müstiku Thomas Hübli õpilane. Shindo rühmatunde juhendab viiendat aastat, reikit praktiseerinud kaksteist aastat. Alates 2017. a septembrist teeb Shindo teraapilist massaaži. Riina väärtustab teadlikkust nii elus kui ka surmas.

Aivar Täpsi -- uuema aja heliteraapiavahendite, kristall-helikausside, praktik. Andnud juba üheksa aastat meditatiivseid kontserte helikaussidel ja gongidel. Koostöös rahvamuusikutega esinenud projektikontserditel ja festivalidel (Labürindifestival, Joogafestival, Muuseumiööd, Hiiu Folk, Regiöö) sünteesides vanu instrumente oma helitekitajatega. Uurinud alternatiiv- ja pärimusteraapiaid läbi šamanismi võtmete, üle tosina aasta reiki meister. Täiendkoolitusena õppinud hiina meditsiini aluseid. Aga kõige suuremaks õpetajaks peab Aivar universumit, kes kõneleb läbi suure gongi.

Osalus 20€ sularahas kohapeal, kahekesi tulles 30€.

Palume oma tulekust ette teada anda meiliaadressil aivar@tuletee.ee

Sündmus Facebookis jagamiseks ja teavitamiseks:
https://www.facebook.com/events/724742774526619/

http://www.tuletee.ee/yritused.html#07122018

Sarnastel teemadel