Tõsta oma eluenergiat
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2019 Märts 14 N 18:00
2019 Märts 14 N 20:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

´Vabastav hingamine kristallidega

'TÕSTA OMA ELUENERGIAT''

TALLINNAS Tasakaalukeskuse ruumis,

Torupilli ots 2 - neljapäeval 14. märts 2019.a. kell 18.00-20.30/ Osaluspanus 20 EUR

Gruppi toetab Monika Palm

Eluenergia on meie üks kallimaid varandusi. See on seotud meie enesetunde ja heaoluga, tervisliku seisundiga ning võimekusega elada täiel rinnal. Eluenergiatase langus näitab kehas energiablokeeringute olemasolu, mis sisaldavad informatsiooni sinus toimuva kohta või annavad märku vajadusest midagi oma elus muuta.

Mida siis teha, kui tunned, et energiataseme langust ja oled justkui energiast tühi? Kuidas saame ise mõjutada oma eluenergiat? Selllel hingamisõhtul sellest räägimegi.

Vabastavas hingamise protsessis on võimalik lisaks ka energiataseme tõstmisele teadvustada, mis on energiataseme langust mõjutanud, mis informatsiooni see sisaldab ja missugused muutused on vajalikud, et energiatase optimaalne oleks.

Grupitöö keskmeks on vabastava hingamisetäispikk protsess, kus taastame ja tõstame oma eluenergiat ning vabastame blokeeringud, mis energia vaba voolu takistavad. Lisaks õpime selgeks ühe teadliku hingamise harjutuse, mida saab igapäevaselt ise kodus kasutada energiataseme tõstmiseks. Kogu protsessi toetavad ka võimsad kristallid. Sul on võimalus avastada, missugune kristall saab sind energiataseme tõstmisel ja hoidmisel ka igapäevaselt toetada.

Vajalik eelnev registreerimine info@tasakaalukeskus.ee või telefonil 5282331.

Loe rohkem hingamise kohta www.tasakaalukeskus.ee

 

Sarnastel teemadel