10.06.2019
Intuitsioon, kaastunne, teadlikkus — kolm võtit tervenduse sügavaima tegelikkuse juurde
Artikkel

7. - 9. veebruaril 2020 on Tallinnas taas toimumas José D. Figueroa Garcia ainulaadne kursus "Intuitsioon, kaastunne, teadlikkus — tervenduse meistriklass".

Tegemist on esimese mooduliga põhjalikust koolitusprogrammist, pühendamaks osalejaid intuitiivse tervenduse praktilistesse käsitlustesse ning reiki saladustesse, mis põhinevad algupärastel traditsioonidel Jaapanist, Tiibetist ja Hiinast. Sellega on oodatud liituma kõik, kes tunnevad endas kutset avastada peidetud aardeid suulistes esoteerilistes õpetustes, soovivad arendada oma intuitsiooni kõrgeima potentsiaalini ning mõista tervendamise sügavaimat tegelikkust.

Juba kursuse pealkirigi räägib kõnekalt enese eest: need kolm sõna oma selguses, lihtsuses ja loomulikkuses kehastavad kolme üliväekat võtit, mis avavad ukse põnevale teekonnale teadlikkusesse ja teadvuslikkusesse, transpersonaalsesse psühholoogiasse, iidsesse maagiasse ning tänapäeva tervendusse.

Seekordne töötuba kannab endas kolme keskset teemat, millest on seni vähe või üldse mitte räägitud:
— interdimensionaalne meditsiin,
— iidsed esoteerilised traditsioonid,
— tervendamise varjatud seadused
ning nende seos transpersonaalse psühholoogia, inimkogemuse ja kannatuste olemusega.

Kursusel analüüsitakse universumi ja reiki salajasi seadusi, mis mõjutavad otseselt tervenduse tõelist, kuid tihti peidetuks jäävat tegelikkust. Reaalsuse tajumist käsitletakse niisugusena, nagu see tegelikult on, ilma moonutusteta meie endi uskumustest. Haiguste olemust seletatakse lahti lähtuvalt šamanistlikust, psühholoogilisest ja meditsiinilisest vaatenurgast, andes kõnealusest teemast täielikult uue arusaama.

Meistriklassis jagab José laialdast tarkusevara ammustest ida ja lääne esoteerilistest öpetustest, maailmapärandi aja- ja kultuuriloost ning traditsioonilistest ja kaasaegsetest tervenduspraktikatest. Kõik need mitmekülgsed teemad lõimib ta arusaadavalt hoomatavaks tervikpildiks läbi selgete mõttekäikude ja humoorikalt värvikate näidete.

Andes kaasa rohkesti praktilisi, koheselt kasutatavaid teadmisi, oskusi ja taipamisi, sobib juuni keskel algav mitmeaastane koolitussari suurepäraselt nii juba pikaajaliste kogemustega kui alles hiljuti oma teekonda alustanud terapeutidele, inimestele, kelle töö on seotud teiste aitamisega, samuti ka neile, kes huvituvad sügavuti transformeerivast enesearengust, on valmis igapäevaelus usaldama ja järgima oma sisemist tarkust ning lävima meid ümbritseva reaalsusega läbi tõese mõistmise, teadlikkuse ja osadustunde.

Kursus algab reede, 7. veebruari õhtul iidse initsiatsioonirituaaliga.
Lähem teave Vikerkaaresilla sündmuste kalendrist ja Facebookist: José D. Figueroa Garcia Estonia.