22.09.2019
Miks on pööripäevad olulised?
Artikkel

Sügisese pööripäeva hetk on 23. septembril 2019 kell 10:50

Pööripäevahetked on väga võimsa võluväega, kuna siis vastavalt sellele olekule, mis tundes ja kogemuses sellel ajal oled, häälestub su teadvus väga kiirelt ümber kõrgemas sageduses elamisele - kui oled sel ajal kõrges sageduses! See on nagu turbo-moment, mis kiirendab kõiki sisemisi arenguid ja kasvamisi ja seega saab justkui ühe sammuga astuda tuhat.

See on suurepärane aeg, et ennast küllusteadvusesse häälestada!

Küllusteadvuses elamine on paljude jaoks kogemus, mida tuleb järjekindlalt sisse juurutada ja taas õppida kasutama, kui on lapsepõlvest kaasa antud palju vaesuse mõtteid, tundeid ja kogemusi. Pööripäeva aeg on ideaalne seesuguse suure sammu tegemiseks enda elus!

Küllusteadvuse tunnuseid:

  • keskendumine positiivsele tulemusele
  • õppimine ja arenemine on tore ja meeldiv - südame juhatusel elu
  • uute võimaluste (taas)avastamine ja kaasa liikumine
  • eeldatakse võitu ja julgetakse astuda vajalikke samme
  • enese eest hoolitsus on esimesel kohal
  • sünkroonsused (nö juhused) täidavad terve elu ja kannavad kiirelt edasi
  • rikkus ja küllus tuntakse ära kui iseenda tõeline olemus
  • elust saab võitluse asemel mõnus loomine ja helge voog
  • nauding tehtavast, pakutavast kandub üle ka teistele
  • tekib enese jõustamise ring - enese maha tegemise ja kriitika asendub enese kiitmise, toetamise ja sõbrunemisega

Me siseneme sügisesel pööripäeval mõnes mõttes nagu pimedasse koopasse, et tõeliselt võimsate vaimsete meistritena panna käiku enda parimad anded, võimed ja oskused, et hoida endas valgus ja armastus kõrgeimal tasemel, mida oskame.
See on nagu eksam peale kooli lõpetamist.

Paljude jaoks aga tõeline kooliaasta just praegu algab, sest kui päiksevalgust on vähem, on tarvis osata ise enda seest see valgus ja armastus ja vägi üles leida, mida muidu lahkesti oleme looduselt ja päikselt saanud.

On oluline teada, et sa pole selles elumängus üksinda. Mina olen siin teiega koos, olen toeks, nõuks, nii palju ja hästi kui ma oskan. Ka on sinuga tegelikult tohutu hulk ingleid, vaimseid teejuhte ja valgusmaailma abilisi, kes aitavad sul sinu hinge kõrgeimat teed käia, kui seda soovid.
Seda tuleb aga soovida, lubada ja ka teha nagu sisetunne juhatab.

Mul palutakse teile valgusmaailma poolt edasi öelda mõned soovitused, kuidas pööripäevaks parimal moel valmistuda:

1) USALDA, et kõik mis on, teenib su kõrgeimat hüvangut. Ka pimedus, teadmatus ja hirm on tegelikult valguse teenistuses - need kogemused aitavad enda seest valgus ja armastus üles leida. Kui kutsud appi jumalat, armastust, südame juhatust, siis see tuleb alati!

2) KORRASTA enda kodu, töökoht, auto jms, sest valguse vooks on tarvis ruumi, avarust, et uus voog saaks väekalt kanda. Anna ära kodust kõik see,mis ei tekita sinus rõõmu ja ühtekuuluvuse tunnet. Kui on tunne, et mitte miski seda hetkel ei tee, siis mine kõigepealt punkt nr 1 juurde ja rahune ja palveta selge juhatuse järele, et su tegutsemine oleks kooskõlas su südame ja seega ka Kõrgeima Tahtega

3) SÖÖ soojendavaid ja pehmeid toitusid - väldi teravaid vürtse, seeasemel mõõdukad soojendavad vürtsid on ok. Joo soojendavaid teesid (ingver on väga hea!) ja õnnista enda toitu ja jooki enne kehasse sisestamist.

4) KIRJUTA enda päevikusse üles see, mille tahad jätta maha sellesse suvesse ja mida kaasa võtta uude ajajärku. Pööripäevad on väga erilised hetked, seega ära maga seda võimalust maha teha suurkorrastus ka kõigis enda suhetes ja suhtumistes!

5) LAHENDA mõni ülesanne, mida oled pikalt edasi lükanud - lihtsalt läbi otsustamise - otsuste tegemiseks on praegu väga kasulik aeg. Kui midagi vajab hiljem ümber otsustamist, saab seda teha, aga praegu on tarvis, et oleks võimalikult vähe lahtiseid otsi laiali, pigem võib endaga kokku leppida, et mingeid asju ei peagi lahendama. Ka see on otsus! Aga pika venitamise ja ootamise asemel parem kiiremad otsused. Kasuta selleks punkt nr 1 juhatust. Palu juhatust unenägudes ja visioonides. Lähtu sellest, et sinul oleks parim. Siis on ka sind ümbritsevatel parim. Siinjuures palutakse lähtuda tervemõistuslikkusest, et parim saab olla ikka ja alti see, mis arvestab kõigi osapoolte kõrgeima visiooniga.

6) SELGITA enda sees endale see, mida pead tegelikult oma elus oluliseks. Pane see prioriteediks nr 1

7) LUBA ENDALE PUHKUST kui oled väsinud. Puhkuse aeg võib olla vägagi efektiivne, sest kui lõõgastud, häälestud automaatselt kõrgeimale sagedusele, see on universumi seadus.

Soovime sulle helget ja heldet pööripäevaks ettevalmistust!
Stella ja valgusmaailma abilised

 

Stella kanaldatd pööripäeva seanssi saad kuulata siitkaudu:

StellaShakti.com/meditatsioon

elamine avatud südamega ja küllust tõmmatakse magnetina ka mujalt maailmast

küllus ja rikkus on kõikide kõrgeima kogemuse teenistuses